Football meets Tennis – Evenement

Vrijdagavond 23 juni: Football Meets Tennis

Vanuit tennisvereniging Game 78 uit Clinge,  wordt “Football meets Tennis” georganiseerd.

Op deze avond kunnen voetballers, maar ook vriendinnen en andere vrienden komen tennissen. Iedereen is welkom! We zullen ervoor zorgen dat er op de avond zoveel mogelijk dubbel-teams worden gemaakt van tennissers samen met niet-tennissers. Er worden 3 wedstrijden van 3 kwartier gespeeld en daarna telkens een kwartier pauze (hangt ook af van het aantal aanmeldingen). Als je minder wedstrijden wilt spelen, mag dat natuurlijk ook.

Aanvang: Vrijdagavond 23 juni om 19:00. Dan zullen er teams worden gemaakt en om 19:30 zullen de eerste partijen gespeeld worden. De laatste wedstrijden zullen dus om 22:15 klaar zijn. Daarna zal in de kantine de muziek een tandje bij worden gezet en kan het feest beginnen!

Als je mee wilt doen, dien je je op te geven bij Kevin Slis (kevinslis@hotmail.com) of Thomas De Decker (tdd_shaggy@hotmail.com). Maar je mag ze ook een appje sturen.Inschrijven kost niks en kan tot en met woensdag 21 juni. Als je zelf een racket hebt of kunt regelen is dat natuurlijk het beste. Als dat niet het geval is,  laat het ons dan weten en wij zullen voor extra rackets proberen zorgen.Het belangrijkste is dat het een sportieve en gezellige (feest)avond wordt. Iedereen die wilt komen kijken en een pintje wilt komen drinken, is natuurlijk ook altijd welkom!

Het Tennis meets Football team.